31.8.2014

Sims 4 - testissä CAS

Jep, eli latasin Originista Sims 4:n siminluontitilan demon ja päätin sitten jakaa siellä tehtyjä luomuksiani teidön kanssanne 8)

 
Loin hyvin erilaiset siskokset, joista Taru on ensimmäinen. Tarusta halusin kunnon rokkimimmin, ja yllätyin positiivisesti mahdollisuudesta tatuoida simin koko käsi!!! Tarulla on myös aika cool turkoosi ananas 8)

 
 
Tässä on Tarun sisko Aada, joka on luonteeltaan ja myös ulkonäöltään hyvin erilainen siskostaan - kun Taru on määrätietoinen sissi, Aada on romanttinen unelmoija. Positiivista oli nelosen CASissa se, että hatut saa kaikille hiuksille :-)
 

 
Tässä on Milla! Millalla on hurmaavan siniset hiukset, joihin tykästyin.
On muuten aika syvältä, ettei nelosessa hiusten tai silmien väriä voi valita paletista, vaan vaihtoehdot on rajatut. D: Inhottavaa takapakkia, murrr!!
+ vaatevalikoima on MELKOISEN suppea
 
 
Ja tässä vielä sinitukkainen Amethyst (TAJUSIN VASTA NYT kuinka paljon tein sinitukkaisia simejä! XDD uusi pakkomielle??) ja aivan ihana Nadja, johon suorastaan rakastuin. ♥
 
 
Yksi tosi ihana ominaisuus mihin tykästyin oli PUPILLIEN KOON MUUTTAMINEN! XD Ihan sairaan söpö yksityiskohta, enpä olis itse ees tullut kaivanneeksi. Saat simistä helposti niin oudon hirviön kuin aineissa olevan narkkarin, choice is yours ja sitä rataa. :D
 
No niiin, tässä nämä tällä erää. Yleinen mielipide tosta nelosen CASista on, että siinä on tosi paljon onnistuneita juttuja (vartalon muokkaus, kasvojen muokkaus, hauskat yksityiskohdat) mutta myös tosi paljon puutteita (suppeat vaatevalikoimat, tyylinmuokkauksen puuttuminen).
 
Hejpå dig, jätä kommentti ja kiitos lukemisesta,
xoxo
Karlotta

4 kommenttia:

 1. Tossa demossahan on vähemmän vaatevalikoimaa kuin lopullisessa versiossa tulee olemaan, ainakin mun kuulemani mukaan 8)
  Hirmu nättejä simejä oot luonut (mä rakastan sinisiä hiuksia, etenkin just ton sävysiä jotka Milla omaa ;_; ne on vaan ah-niin-ihania) :3 Tykästyin Aadaan, jotenkin suloinen ilmestys! (:

  Jaaaa mä tykkäsin tosta pupillien koon muokkaamismahollisuudesta kans, just niinku sanoit ni sellanen mitä ei oo osannu kaivata mutta nyt kun se tuli niin tulee sellanen olo että miksei tätä oo keksitty jo aiemmin :DDDD

  Ei mulla kai muuta x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI JAA!! no hyvä sitten 8)

   Kiitos ♥

   Niinpä! :_DD

   Kiitos kommentista <3

   Poista
 2. Haha Mistelirakkaani, olin sanomassa samaa mitä banssu, mutta joku oli jo ehtinyt!
  Joo, eli nelosen oikeassa versiossa tulee olemaan enemmän kaikkea ainakin oman tietojeni mukaan c:

  VastaaPoista
 3. Tätä blogii ei jaksa enää lukea kun välit on IHAN LIIAN PITKIÄ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ihana ♥